L'Escola ofereix servei de menjador amb cuina pròpia. Actualment la gestió d'aquest serveri pertany a la direcció de l'escola, mitjançant una licitació pública de la Generalitat. (https://agora.xtec.cat/escolapepacolomer/serveis/menjador-escolar/)
Al final d'aquesta pàgina podreu trobar els menús que s'ofereixen, adaptats a les diferents necessitats. 
Si voleu mes informació sobre el servei de menjador podeu visitar la página del centre al link indicat a l'inici o be enviant un e-mail a comissiomenjadorpepacolomer@gmail.com
Comunicat de l'empresa de servei de Menjador per al curs 2020-2021
INSCRIPCIONS SERVEI DE MENJADOR “COM A CASA MENJADORS ESCOLARS” Des de Com a casa Menjadors Escolars esperem amb molta emoció l’inici d’aquest nou curs, i tenim moltíssimes ganes i il·lusió de retrobar-nos amb tots els vostres infants. Degut a la situació esdevinguda per la COVID-19, aquest any el procediment d’inscripció al menjador serà ONLINE per tal d’evitar cues i aglomeracions a l’escola, així com per portar endavant en nostre desig de créixer amb les noves tecnologies i evitar el malbaratament del paper. A través del link que trobareu a continuació https://comacasamenjadors.cat/families arribareu a la pàgina de la nostra web on podreu fer la inscripció online. Una vegada feu clic a la icona de l’usuari i el cadenat, us redirigirà a la següent pàgina on haureu de posar el USUARI i CONTRASENYA de la vostra escola, i clicareu a ENTRA. USUARI: PEPACOLOMER (Tot en majúscules) CONTRASENYA: COLOMER (Tot en majúscules) La següent pantalla que apareixerà serà aquesta Si feu clic sobre la icona de Menú Escolar, podreu veure els menús mensuals del menjador de la vostra escola. Si feu clic a la icona de Inscripcions, podreu accedir al FORMULARI PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ AL SERVEI DE MENJADOR. (podeu veure com serà a la imatge de sota) Haureu de respondre el formulari omplint totes les dades que demana. Un cop finalitzat, li donareu a ENVIAR, i us apareixerà un missatge acreditant que la inscripció s’ha realitzat amb èxit: “La inscripció s'ha realitzat correctament.” 
Lápiz y libreta