Search
  • afapepacolomer

Aprenent a viure en aquest temps de canvi (Covid). Sessió a càrrec de Sandra Giner i Marta Ripoll

Benvolgudes famílies,


Des de l'AFA IE Pepa Colomer us volem desitjar que passeu unes Bones festes de Nadal i tingueu una Feliç entrada a l'any 2021.

Durant proper trimestre continuarem programant activitats que siguin d'interès per la nostra comunitat educativa.


La primera d'elles és la següent sessió que s'ofereix dins el catàleg El Prat Educa i organitza la nostra AFA juntament amb l'Ajuntament.


El proper dimarts 19 de de gener de les 18 a les 20 h, us convidem a participar de la sessió "Aprenent a viure en aquest temps de canvi (Covid)" a càrrec de Sandra Giner i Marta Ripoll, on es compartiran eines i recursos per facilitar-nos la superació dels diferents reptes que tenim, ocasionats per les situacions de canvis i incertesa perllongada amb la que estem convivint. I com tot això afecta als nostres infants, a nosaltres i a la relació familiar.


La sessió serà virtual a través de la plataforma Zoom, enviarem l’enllaç amb antelació a les persones inscrites.


Les places són limitades, us demanem si us plau que feu la inscripció a afaiepepacolomer@gmail.com tot indicant el curs que fa l’alumnat.


També us agrairem que amb antelació ens feu arribar (al mateix correu electrònic de l’AFA) els vostres dubtes o reflexions per organitzar millor la sessió amb les ponents.

Aquesta sessió ja s'ha realitzat amb famílies de l'Institut Salvador Dalí, i en el nostre cas s'adapta més a famílies d'infantil i primària.


Us enviem l'enllaç que hi ha publicat a la web municipal:

https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-agenda/aprenent-viure-en-aquest-temps-de-canvi-covid-------------------


Estimadas familias,


Desde la AFA IE Pepa Colomer os queremos desear que paséis unas Felices fiestas de Navidad y tengáis una Feliz entrada al año 2021.

Durante el próximo trimestre continuaremos programando actividades que sean de interés para nuestra comunidad educativa.


La primera de ellas es la siguiente sesión que se ofrece dentro del catálogo El Prat Educa y organiza nuestra AFA junto con el Ayuntamiento.


El próximo martes 19 de enero de las 18 a las 20 h, os invitamos a participar de la sesión "Aprenent a viure en aquest temps de canvi (Covid)" a cargo de Sandra Giner y Marta Ripoll, donde se compartirán herramientas y recursos para facilitar la superación de los diferentes retos que tenemos, ocasionados por las situaciones de cambios e incertidumbre prolongada con la que estamos conviviendo. Y como todo esto afecta a nuestros niños y niñas, a nosotros/as mismos/as y a la relación familiar.


La sesión será virtual a través de la plataforma Zoom, enviaremos el enlace con antelación a las personas inscritas.


Las plazas son limitadas, os pedimos por favor que hagáis la inscripción a afaiepepacolomer@gmail.com indicando el curso que hace el alumnado.


También os agradeceremos que con antelación nos hagáis llegar (al mismo correo electrónico de la AFA) sus dudas o reflexiones para organizar mejor la sesión con las ponentes.

Esta sesión ya se ha realizado con familias del Institut Salvador Dalí, y en nuestro caso se adapta más a familias de infantil y primaria.


57 views0 comments

Recent Posts

See All