Search
  • afapepacolomer

Benvolgudes famílies de P3 (Cat/Cast)Des de l'AFA us volem donar la benvinguda a aquest nou curs 2020-2021.

Aquest curs, per les circumstàncies que ens envolten, serà molt atípic.

El costum al IE Pepa Colomer és fer una benvinguda presencial, prenent una cafè amb les noves famílies de l'escola, durant els dies que els nens i nenes fan l'adaptació. D'aquesta manera ens apropem a vosaltres i us ajudem i intentem resoldre els dubtes que teniu.

Com que aquest any això no pot ser possible, estem pensant en la manera més adient per fer aquesta trobada.

Tenim la sort que a la nostra escola el paper de les famílies es molt important. Participem activament en algunes activitats pedagògiques, organització de festes, xerrades, donem la nostra opinió a l'hora de prendre certes decisions, etc.

Des de l'AFA estem organitzats en comissions de treball que són obertes a tothom que vulgui participar i aportar noves idees.

Tot això us ho volem explicar en aquest nou format de "benvinguda" que estem ideant i que volem que es dugui a terme al mes d'Octubre.

Us mantindrem informats.

Esperem de tot cor que els vostres anys a l'Escola estiguin plens de grans moments.

Una abraçada.

L’AFA del I.E Pepa Colomer


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Estimadas familias de P3,


Desde la AFA os queremos dar la bienvenida a este nuevo curso 2020-2021.


Este curso, por las circunstancias que nos rodean, será muy atípico. La costumbre en el IE Pepa Colomer es hacer una bienvenida presencial, tomando un café con las nuevas familias de la escuela, durante los días que los niños hacen la adaptación. De esta manera nos acercamos a vosotros y os ayudamos e intentamos resolver las dudas que tengáis.


Como este año esto no será posible, estamos pensando en la manera más adecuada para hacer este encuentro.


Tenemos la suerte de que en nuestra escuela el papel de las familias es muy importante. Participamos activamente en algunas actividades pedagógicas, organización de fiestas, conferencias, damos nuestra opinión en el momento de tomar ciertas decisiones, etc.


Desde la AFA estamos organizados en comisiones de trabajo que son abiertas a todo aquel que quiera participar y aportar nuevas ideas.


Todo esto os lo queremos explicar en este nuevo formato de “bienvenida” que estamos ideando y que queremos que se lleve a cabo durante el mes de octubre.


Os mantendremos informados.


Esperamos de todo corazón que vuestros años en la escuela estén llenos de grandes momentos.


Un abrazo.

AFA del I.E Pepa Colomer

62 views0 comments

Recent Posts

See All