Search
  • afapepacolomer

¡English Workshops! per l'alumnat d'ESO

Hola a totes,

Us volem informar que la propera setmana s'obre el període d’inscripcions dels English Workshops que s'organitza des d’Interseccions als instituts públics de secundària de la ciutat.

Aquesta proposta pretén que els joves de secundària (1r a 4rt d’ESO) puguin millorar les seves capacitats comunicatives en llengua anglesa, realitzant activitats motivadores, adaptades als seus interessos, amb l’objectiu d’aconseguir un aprenentatge real i significatiu de la llengua.

Aquest curs s'han dissenyat els tallers perquè l’activitat pugui continuar independentment de la situació en la que els grups estiguin. Actualment totes les activitats es fan de forma telemàtica però durant el mes de gener s'espera que es puguin tornar a posar en marxa les sessions presencials.

El període d’inscripcions comença el proper dimarts 15 de desembre, i romandrà obert fins a finals de gener, tot i que l’activitat s’iniciarà després de les vacances de nadal. El web d’inscripcions és https://online.elprat.cat/actividadesweb/web/index.html


-------

Hola a todas!


Os queremos informar que la próxima semana se abre el periodo de inscripciones de los English Workshops que se organiza desde Interseccions en los institutos públicos de secundaria de la ciudad.


Esta propuesta pretende que los jóvenes de secundaria (1º a 4º de ESO) puedan mejorar sus capacidades comunicativas en lengua inglesa, realizando actividades motivadoras, adaptadas a sus intereses, con el objetivo de conseguir un aprendizaje real y significativo de la lengua.


Este curso han diseñado los talleres para que la actividad pueda continuar independientemente de la situación en la que estén los grupos. Actualmente todas las actividades se hacen de forma telemática pero durante el mes de enero se espera que se puedan volver a poner en marcha las sesiones presenciales.


El periodo de inscripción comienza el próximo Martes 15 de Diciembre, y seguirá activo hasta finales de Febrero, aunque la actividad empezará después de las vacaciones de Navidad. La web para inscripciones es https://online.elprat.cat/actividadesweb/web/index.html11 views0 comments

Recent Posts

See All