Search
  • afapepacolomer

Nova plataforma "Marsupialis"Bon dia families,


Des del Portal d'Activitats Educatives de Catalunya ens arriba aquesta nova plataforma que ha nascut amb l'objectiu d'apropar joves universitaris i titulats com a monitors de lleure a les famílies i escoles que els necessiten per a monitoratge, classes de reforç, extraescolars, cangurs o casals a mida. Un projecte basat en l'experiència, la seguretat i la proximitat.


Tenir cura dels infants i donar valor al temps que els infants passen fora de l'aula és tot un repte especialment en aquest any 2021.


Esperem que sigui del vostre interès.


https://www.marsupialis.cat


----------


Buenos dias familias,


Desde el Portal d'Activitats Educatives de Catalunya nos llega esta nueva plataforma que ha nacido con el objetivo de acercar a los jóvenes universitarios y titulados como monitores de ocio a las familias y escuelas que los necesitan para monitoraje, clases de refuerzo, extraescolares, canguros o casales a medida. Un proyecto basado en la experiencia, la seguridad y la proximidad.


Tener cuidado de los niños y las niñas y dar valor al tiempo que ellos y ellas pasan fuera del aula es todo un reto especialmente en este año 2021.


Esperamos que sea de vuestro interés.


https://www.marsupialis.cat
52 views0 comments

Recent Posts

See All