Search
  • afapepacolomer

Xerrada sobre estudis científics i tecnológics. Dia internacional de la dona i la nena en la ciència

Benvolgudes i benvolguts,


En el marc de la celebració del Dia internacional de la dona i la nena en la ciència, us proposem una xerrada en què una docent i investigadora ens explicarà per què va triar estudis científics i tecnològics i com és la seva experiència exercint la professió.


Clara Prats, llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona i doctora en Física Aplicada i Simulació en Ciències per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Actualment professora agregada de la UPC, investigadora del grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC, i responsable de models computacionals al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP). La seva línia de recerca se centra en l’ús de la modelització computacional per a l’estudi de malalties infeccioses, principalment la tuberculosi, però també la malària, la malaltia del Chagas i, els últims mesos, la COVID-19.

És també professora de l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona i membre del grup de recerca BIOCOM-SC- Modelització i Simulació Discreta de Sistemes Biològics


La xerrada es farà via meet el dia 22 de febrer de 2021 en horari de 18:00 a 19:00. Cal inscripció prèvia mitjançant el Formulari d'inscripció que us enllacem.


Amb aquesta xerrada volem apropar la ciència i la tecnologia a les nenes i al seu entorn familiar i aplanar el camí per al seu accés als estudis tecnològics i científics.---------------------------------------

Bienvenidas y bienvenidos,


En el marco de la celebración del Día Internacional de la mujer y la niña en la ciencia, os proponemos una charla en la que una docente e investigadora nos explicará por qué eligió estudios científicos y tecnológicos y cómo es su experiencia ejerciendo esta profesión.


Clara Prats, licenciada en Física por la Universidad de Barcelona y doctora en Física Aplicada y Simulación en Ciencias por la Universidad Politécnica de Cataluña (UPC). Actualmente profesora agregada de la UPC, investigadora del grupo de Biología Computacional y Sistemas Complejos de la UPC, y responsable de los modelos computacionales en el Centro de Medicina Comparativa y Bioimagen del Instituto de Búsqueda en Ciencias de la Salud Hermanos Trias y Pujol (IGTP). Su línea de búsqueda se centra en el uso de la modernización computacional para el estudio de las enfermedades infecciosas, principalmente la tuberculosis, pero también la malaria, la enfermedad del Chagas y, en los últimos meses, el COVID-19.


Es también profesora de la Escuela de Ingeniería Agroalimentaria y de Biosistemas de Barcelona y miembro del grupo de búsqueda BIOCOM-SC- Modelización y Simulación Discreta de Sistemas Biológicos.


Su charla se realizará via meet el día 22 de Febrero de 2021 en horario de 18:00 a 19:00h.

Es necesaria inscripción previa mediante el Formulario de inscripción que os enlazamos.


Con esta charla queremos acercar la ciencia y la tecnología a las niñas y su entorno familiar y allanar el camino para su acceso a los estudios tecnológicos y científicos.30 views0 comments

Recent Posts

See All