Search
  • afapepacolomer

Xerrada telemàtica "L'Art d'explicar els llibres de manera engrescadora"

Us fem arribar la informació de la xerrada telemàtica “L’art d’explicar els llibres de manera engrescadora”, una sessió per famílies on coneixerem llibres i àlbums il·lustrats, i aprendrem estratègies per explicar les històries als infants.

Aquesta xerrada és una proposta elaborada conjuntament entre el projecte Lecxit, Pratfamílies i la Biblioteca Antonio Martín, i està oberta a tota la comunitat educativa del Prat. La sessió està pensada per famílies amb infants que estan cursant la primària, i la desenvoluparà el Marc Alabart, expert en literatura infantil i juvenil. També hi participarà la Biblioteca Antonio Martín, que ens explicarà quins recursos hi podrem trobar en relació als temes tractats durant la sessió.

L’assistència és lliure i gratuïta.

Dia i hora: dilluns 22 de març de 18h. a 19.30h.

Enllaç: http://bit.ly/LECXITfamíliesprat


-----------------------


Os hacemos llegar la información de la charla telemática “L’art d’explicar els llibres de manera engrescadora”, una sesión para familias donde conoceremos libros y álbumes ilustrados, y aprenderemos estrategias para explicar historias a los niños.

Esta charla es una propuesta elaborada conjuntamente entre el proyecto Lecxit, Pratfamílies y la Biblioteca Antonio Martín, y está abierta en toda la comunidad educativa del Prat. La sesión está pensada para familias con niños que están cursando primaria, y la desarrollará Marc Alabart, experto en literatura infantil y juvenil. También participará la Biblioteca Antonio Martín, que nos explicará qué recursos podremos encontrar en relación con los temas tratados durante la sesión.

La asistencia es libre y gratuita.Día y hora: lunes 22 de marzo de 18h. a 19.30h.

Enlace: http://bit.ly/lecxitfamíliesprat


25 views0 comments

Recent Posts

See All